Hola, sóc el Xavier i us vull presentar El Meu Hortet.

Des de la Masia de Ca l’Estap√© volem compartir la satisfacci√≥ que aporta conrear un hort. Per aquest motiu hem reservat les nostres millors terres de regadiu per crear El Meu Hortet, un espai per qu√® gaudeixis tu i els teus familiars.

Una mica d’història

La Masia de Ca l’Estap√© √©s probablement un dels masos m√©s antics de Lli√ßa d’Amunt, les primeres refer√®ncies documentals del qual daten del segle XIV. Des de fa set generacions la masia pertany a la fam√≠lia i durant molt temps hem conreat les terres, criat bestiar i gaudit de l’hort.

Què és El Meu Hortet?

El Meu Hortet √©s un espai on poder gaudir fent de pag√®s amb el respecte que es mereix la natura. Per aix√≤ hem preparat parcel¬∑les individuals i delimitades, espais comuns amb zona per deixar el vehicle i zona per descansar i fer petar la xerrada. Tamb√© oferim diferents serveis per tal que l’experi√®ncia resulti f√†cil i agradable.

Sigui sols o amb la fam√≠lia, podreu gaudir i estimar la terra, conreant-la, mimant-la i assaborint els aliments que proporciona,¬† portant-los vosaltres mateixos de l’hort a la taula.

Et donem l’oportunitat de llogar el teu hortet molt a prop de Granollers i a ¬Ĺ hora de Barcelona, on podr√†s conrear les fruites i verdures que m√©s t’agradin d’una forma f√†cil i ecol√≤gica, allunyant-te del ritme fren√®tic i deshumanitzant de la ciutat. Gaudir√†s cuidant el teu hortet i veur√†s cr√©ixer i madurar les teves fruites i hortalisses, adonant-te de la recompensa i el valor de¬†l’esfor√ß i la const√†ncia. El respecte a la natura i a les persones arrelaran ¬†encara amb m√©s for√ßa en el teu interior i us sentireu millor amb vosaltres mateixos i amb la natura.

A més a més, per qualsevol cosa que necessiteu em trobareu a El Meu Hortet, ja que gaudiré amb vosaltres conreant els horts i estaré present a les instal·lacions a les hores establertes sempre a punt per donar-vos un cop de mà.

Si teniu cap pregunta i voleu contactar amb mi, cliqueu aquí.

Espero veure’ns molt aviat!

 

Xavier.