fbpx

Hola, sóc el Xavier i us vull presentar El Meu Hortet.

Des de la Masia de Ca l’Estapé volem compartir la satisfacció que aporta conrear un hort. Per aquest motiu hem reservat les nostres millors terres de regadiu per crear El Meu Hortet, un espai per què gaudeixis tu i els teus familiars.

Una mica d’història

La Masia de Ca l’Estapé és probablement un dels masos més antics de Lliça d’Amunt, les primeres referències documentals del qual daten del segle XIV. Des de fa set generacions la masia pertany a la família i durant molt temps hem conreat les terres, criat bestiar i gaudit de l’hort.

Què és El Meu Hortet?

El Meu Hortet és un espai on poder gaudir fent de pagès amb el respecte que es mereix la natura. Per això hem preparat parcel·les individuals i delimitades, espais comuns amb zona per deixar el vehicle i zona per descansar i fer petar la xerrada. També oferim diferents serveis per tal que l’experiència resulti fàcil i agradable.

Sigui sols o amb la família, podreu gaudir i estimar la terra, conreant-la, mimant-la i assaborint els aliments que proporciona,  portant-los vosaltres mateixos de l’hort a la taula.

Et donem l’oportunitat de llogar el teu hortet molt a prop de Granollers i a ½ hora de Barcelona, on podràs conrear les fruites i verdures que més t’agradin d’una forma fàcil i ecològica, allunyant-te del ritme frenètic i deshumanitzant de la ciutat. Gaudiràs cuidant el teu hortet i veuràs créixer i madurar les teves fruites i hortalisses, adonant-te de la recompensa i el valor de l’esforç i la constància. El respecte a la natura i a les persones arrelaran  encara amb més força en el teu interior i us sentireu millor amb vosaltres mateixos i amb la natura.

A més a més, per qualsevol cosa que necessiteu em trobareu a El Meu Hortet, ja que gaudiré amb vosaltres conreant els horts i estaré present a les instal·lacions a les hores establertes sempre a punt per donar-vos un cop de mà.

Si teniu cap pregunta i voleu contactar amb mi, cliqueu aquí.

Espero veure’ns molt aviat!

 

Xavier.

Deixa un comentari